100-те най

Включете се в нашата ВИП класация-игра "100-те най!"

 

За, вас рекламодатели, участието в нашата ВИП игра „100-те най!” е един нов и иновативен начин на реклама и представяне на вашите услуги и ниво на обслужване.

Целта на играта е да отличим заедно най-интересните и харесвани места за настаняване и туристически услуги във всички сфери на дейност в България, както и да предоставим на потребителите възможността да се запознаят с подробна информация за 100 реномирани обекта /хотели, агенции, приключенски клубове, атракции, ресторанти и др./

 

Вие, потребители, ще гласувате за тези, които харесвате най-много и бихте препоръчали!

 

Това е нашият различен начин да ви бъдем максимално полезни в стремежа си към нови приключения и опознаване на България!

 

Целта на играта е да удовлетвори и рекламодатели и потребители!

 

 Условия на играта:  В играта могат да се включат хотели, туристически агенции, приключенски клубове, ресторанти, винарни, голф игрища, ловни стопанства и резиденции.  

1. Таксата за включване в играта е 140 лв.

2. Необходимо е да предоставите безплатна нощувка/или вечеря за двама в ресторанта, безплатна СПА процедура, или еднодневна екскурзия, или друга предлагана от вас услуга по ваш избор.

3. По желание може да дадете фиксирана отстъпка за всички посетители от www.bestbgtrips.com!

4. След като заявите вашето участие и се включите в играта, вашият обект трябва да събере 100 харесвания. След като събере 100 харесвания, той вече е един от 100-те най!

 

Какво получавате при включване в играта:

 

1. За таксата от 140 лв. вие получавате правата на ВИП абонамент, който е 210 лв. Така спестявате 70 лв.

2. Реклама като Обект на седмицата на първа страница в сайта – това е най-голямата реклама в сайта, където всички посетители ще ви видят и ще провокира техния интерес.

3. Ще бъдете представени също и в нашата Facebook страница като препоръчан обект, за който  потребителите да гласуват.

4. Нощувката или услугата, която ще предоставите, ще бъде разиграна в нашите томболи и така ще засили още повече рекламата на вашия обект. Играта ще ви доведе реален клиент с допълнителна консумация от негова страна.

5. На картата на България в сайта вашият обект ще бъде отбелязан с различна иконка, за да може потребителите бързо и лесно да се ориентират къде се намират „100-те най” обекта.

6. Отстъпката, която бихте дали за потребителите на сайта, ще ви доведе още повече реални клиенти, които ценят вашите услуги. Те ще се почувстват поласкани и специални!

7. След обявяването на 100-те обекта в играта, се включвате в нашата томбола за голямата награда - Биокамина – едно иновативно допълнение към вашия интериор.

8. Като официален партньор на играта “100-те най”, СуперХостинг.БГ предоставя 10 ваучера за 70% отстъпка при поръчка на хостинг и домейн. Наградите ще бъдат изтеглени на томболен принцип и предоставени на десет от “100-те най” обекта.

 

Критериите за участие са: Уникалност като сграда, атмосфера, местоположение или неповторим изглед и природа; Гостоприемство; Любезно отношение към гостите; Интересно или забавно събитие, организирано в дадения обект; Оригинални рецепти, включени в менюто на ресторанта; Атрактивни услуги. Обектите ще бъдат обявени на страницата на играта в www.bestbgtrips.com, както и на страницата ни във Facebook.

 

След обявяването на 100-те обекта, играта ще продължи с всички желаещи потребители на www.bestbgtrips.com, на които ще бъдат предоставени карти с обектите. Целта е през годината туристите да посещават обектите ви и да ползват услугите с предоставената от вас отстъпка, а в края на годината планираме годишна томбола за всички потребители, които ще бъдат събрали печати от възможно повече посетени обекти от „100-те най”.  Освен удоволствие от новите пътешествия и преживявания при вас, нашите потребители ще получат и интересни награди!

С това обаче играта не се изчерпва! Идеята е всички 100 отличени обекта да бъдат представeни и в печатен каталог „100-те най”, който ще се разпространява на туристическите борси и изложения в страната, както и в самите обекти, включени в играта. /Включването в каталога ще е свързано с допълнително заплащане./

 

Вярваме, че нашата идея ще ви хареса и ще ни подкрепите задно да изградим потребителска мрежа с висококачествени услуги!

 

Партньори в нашата игра са: 

     

1

Добро пожаловать в "ЗАМОК Хорлог" – с. Триград

Расположенный у подножия охраняемых районов вокруг него, гоночный его...

2

ГОСТИНЦА "ЧИНАР" расположена в самом центре Хисаря. Курорт отстоит в 170 км от...