О НАС

„Опознай родината си, за да я обикнеш”

Алеко Константинов

 

www.BestBGtrips.com е рекламно-информационен сайт за туризъм и забавления в България, създаден с цел да бъде полезен на всичките си потребители – посетители и рекламодатели.  Нашата страна предлага най-различни възможности  за развиване на туризъм. Невероятната природа, многовековната история и разнообразието от видове туризъм, които могат да се практикуват в България, ни накараха да събираме и представяме на своите потребители тази обширна информация.

Целта ни е този портал да помогне в избора, както на място за отдих и развлечения, така и за различни услуги в страната. Ще публикуваме най-значимите туристически обекти в България. Това са културни, исторически, географски, археологически, архитектурни паметници със световно, национално и регионално значение. Те включват както природни феномени в страната, исторически местности, архитектурни резервати, храмове и манастири, така и крепости, върхове, паметници и музеи, даващи цялостна картина на богатото културно-историческо и природно наследство по българските земи от дълбока древност до наши дни. Всички те ще бъдат представени последователно на страниците на www.BestBGtrips.com. Ще насърчаваме опознавателния дух на всеки турист с различни маршрути и екопътеки, ще запознаваме с традициите и обичаите на българския народ.

Ще се стремим да показваме най-атрактивните предложения за почивка в луксозни хотели, туристически комплекси, къщи за гости, вили, хижи, селски къщи и др. Ще предлагаме различни забавления, атракции и услуги в цялата страна. Ще представяме природни паркове и резервати,  различни дестинации и непознати кътчета от България.

В последствие ще включим секции имоти – хотели и ваканционни селища, както и мебели и обзавеждане, а също и актуални оферти от съответния бранш. Посетитителите ще имат възможност при разглеждане на забележителност да видят и места за настаняване в дадения регион, други забележителности и услуги, които се предлагат в близост, а при разглеждане на обект – ще се показват забележителностите, които могат да се посетят в близост, други обекти в региона и услуги, които се предлагат.

Нашата цел е да спечелим доверието и уважението на нашите партньори и потребители, да бъдем винаги честни с тях, и не на последно място да бъдем истински полезни за всеки, който обича да пътува.

Нашите качества - лоялност, точност, коректност, иновативен дух и творчески ентусиазъм.

Нашият екип - изграден от уверени и амбициозни хора, които със своя професионализъм и качества помагат за постигането на крайната цел – Доволни потребители, доволни рекламодатели!